Xerapol heet nu Quixx by Xerapol c.q. het is gegarandeerd hetzelfde product maar dan in een andere tube en komt nog steeds van dezelfde leverancier en is nog steeds de perfecte krassenverwijderaar voor acryl, plexiglas,kunststof en plastic!!

Bij ons nu voor Euro 15,95 alles incl.verzendkosten en BTW !!!!!

Voor advies:E.mail naar info@mhtc.nl En als u wilt bestellen:

 

ga dan naar onze Winkel >>

 

Wilt u weten hoe de nieuwe verpakking er uit ziet ga dan naar: quixx-xerapol.nl

 

Op voorwerpen van plexiglas of acrylglas komen zeer gemakkelijk krassen en daardoor zien ze er vaak onooglijk en ondoorzichtig uit. Erg hinderlijk is dit bij plexiglasdelen van auto's, motorfietsen, caravan/ campers, boten,vliegtuigen zoals ramen schermen,toonbanken en meubels. Maar ook op sierstrippen van wortelhout in auto's komen gemakkelijk krassen en veel andere plastics.

XERAPOL biedt een verrassend eenvoudige oplossing voor dit veel voorkomende probleem. Met deze nieuwe speciale polijstpasta kan de gebruiker zelf krassen snel en voordelig op do-it-self-manier verwijderen. Het plexiglas glanst dan weer als nieuw.

HET GEBRUIK en HANDLEIDING

Het oppervlak reinigen en een beetje pasta aanbrengen. Met een zachte schone katoenen doek ,een speciale niet krassende microvezel doek of een dot watten de bekraste delen 2-3 minuten onder flinke druk polijsten. Geen bedrukte, gelakte of gecoate oppervlakken polijsten. Bij diepe krassen toepassing meer keren herhalen. Dat wat achterblijft met een doek verwijderen.

Zeer diepe krassen eerst met een speciaal schuurpapier (korrel: 1600,2500) en iets water nat polijsten. Tenslotte met XERAPOL napolijsten.

De kunststof lost een beetje op en wordt met zeer fijne slijpdeeltjes geslepen. De storende kanten van de krassen worden afgerond en de basis van de gleuf wordt opgevuld. Het oppervlak wordt daardoor weer glad en glanzend.